HomeTehnične specifikacijeInformacije o procesorjuOperacijski sistemiPoriložena programska opremaRešitveSkuponstHitra pomoč, tehnična podpora, itd.Nakup!

Paket programske opreme

Dodana vrednost je pomemben koncept pri Genesi, zato vsakemu prodanemu Pegasosu dodamo tudi paket programske opreme. V naš paket so vključeni pomembnejši komercialni naslovi, standardni uporabni programi in igre, tako da imate že v začetku lepo zbirko programske opreme. Naši tržniki so vedno na preži za novimi programi, ki bi jih dodali programskemnu paketu, zato se spisek zunanje programske opreme vedno spreminja. Ker menimo, da imajo naše stranke najboljši okus na računalniškem tržišču, bodo vse prihodnje verzije paketa zunanje programske opreme na voljo vsem strankam, preteklim in trenutnim, po posebni ceni.

Za lastnike Pegasosa sta na voljo dva paketa programske opreme, notranji in zunanji. Notranji paket programske opreme sestoji iz programske opreme, ki je bila vključena v operacijski sistem in je na voljo na našem strežniku FTP ali na CDju. Nadgradnje notranjega paketa so brezplačno na voljo z nadgradnjo operacijskega sistema. Zunanji paket programske opreme je zbirka programske opreme, ki ni bila vključena v OS, in je lahko del promocijske časovno omejene ponudbe. Zunanji paket programske opreme se spreminja in vsako verzijo lahko po posebni ceni kupijo trenutni lastniki Pegasosa.

Interni paket - del samega MorphOS

Notranji paket programske opreme vključuje naslove, ki so bili integrirani v MorphOS in bodo morda celo "nevidni" tistim, ki jim MorphOS ni poznan.

MUI 3.9 PPC
MorphOS dolguje svoj prepoznaven uporabniški vmesnik sistemu MUI, Magic User Interface. Čeprav je sprva šlo za plačljiv naslov, je bil celoten sistem MUI vgrajen v MorphOS, s čimer je nastal eden najbolj prilagodljivih in zmogljivih uporabniških vmesnikov na katerikoli platformi.

AmiTCP
AmiTCP, zmogljiv sklad TCP/IP, je bil nadgrajen, dodan mu je bil nov uporabniški vmesnik in bo vključen v MorphOS. AmiTCP predstavlja začetek vašega MorphNet.

VoyagerPPC
Polno registriran VoyagerPPC je hiter in prilagodljiv spletni brskalnik z vgrajenima tehnologijama SSL in Flash.

Kaya
Program Kaya je bil razvit z namenom izdelave preprostega in učinkovitega glasbenega predvajalnika za datoteke Ogg Vorbis in mp3.

Zunanji paket - Superpaket

Zunanji paket programske opreme, poimenovan tudi Superpaket vključuje naslove, ki jih Genesi prilaga ob nakupu Pegasosa. Ta seznam se spreminja in lahko ne vključuje nobenih časovno omejenih ponudb. Zunanji paket bo vedno na voljo vsem registriranim uporabnikom Pegasosa za prenos z zasebnega strežnika FTP, zato se pogosto vračajte, če ste že lastnik Pegasosa.

ProStation Audio Titanium
Profesionalno mešanje zvoka, aranžiranje, vzorčenje in še več. Če nečesa ne morete storiti s programom ProStation Audio Titanium, potem ne gre za zvok.
MorphED
Nov zmogljiv urejevalnik besedil, pripravljen kot del MorphOS SDK, temelji na priljubljenem razvojnem okolju GoldED AIX. S pomočjo MorphED je prevajanje nove programske opreme za MorphOS nadvse preprosto. Vključuje barvanje sintakse za številne priljubljene programske jezike. MorphED je več kot le urejevalnik besedil; gre za popolno integrirano razvojno okolje za razvoj z MorphOS GCC.
fxPAINT Lite
Slikanje in posebni učinki v enem samem paketu. S kombiniranjem številnih odličnih slikarskih orodij orodja fxPAINT Lite je ustvarjanje čudovitih slik užitek. Zaradi nadzorne plošče, ki jo je enostavno uporabljati in je prijetna na pogled, si boste težko predstavljali, da programa fxPAINT Lite ne bi imeli! Pravzaprav lahko s pomočjo shranjevanja v zapisu PNG tudi vi ustvarite čudovite ikone za namizje Ambient.
fxSCAN Lite
Shranite svoje papirje na trdi disk, arhivirajte družinske slike in še več, vse to z uporabo fxSCAN Lite. Končno programska oprema za optično branje, ki ne potrebuje nameščanja neznane programske opreme, da bi lahko uporabljali novo strojno opremo. fxSCAN Lite podpira številne različne optične bralnike, tako da se vam ni potrebno priučiti novega vmesnika za vsak optični bralnik, ki se ga boste odločili uporabljati.
VHI Studio Lite
Uvozite slike, animacije in ostalo s svojega digitalnega fotoaparata s pomočjo tega čudovito prilagodljivega programa, ki je tudi enostaven za uporabo. VHI Studio Lite podpira številne načine zajemanja slik in animacij, ARexx in še več.
BirdieShoot
Zelo nalezljiva igra, ki jo je izdal E.P.I.C. Interactive. Cilj igre je zgolj sestreljevati ptice. Toda naj vas preprosti cilj ne zavede, igra je grafično privlačna, polna skrivnosti in zelo nalezljiva!
Feeble Files
Feeble Files je mojstrsko izvedena grafična pustolovščina s čudovitimi ozadji, grafiko, osembitnim stereo zvokom in zabavno (a nekoliko temno) zgodbo. "Uporništvo še nikoli ni izgledalo tako patetično."
Software Tycoon
Mislite, da veste, kaj je potrebno za vodenje lastnega podjetja za razvoj programske opreme? Preizkusite svoje spretnosti v tej izvrstni simulaciji podjetja EPIC Interactive in se pomerite z dvema konkurenčnima podjetjema v osemdesetih letih, ko je eksplodiralo tržišče računalniških iger.
MorphOS SDK
Uradni paket za razvoj programske opreme za MorphOS, ki vključuje tudi MorphED. SDK je na voljo le prek storitve MorphOS Developer Connection ali v Super paketu na CDju.

Prihaja še mnogo več...

Avtorske pravice © 2002-2004, Genesi S.à.r.l. Vsa uporabljena imena in blagovne znamke so last njihovih spoštovanih lastnikov.